Årets julegavetips

Kristoffer har på få år bygd seg opp til å bli en av Europas største jaktfilmprodusenter og han har produsert en rekke kritikerroste filmer om jakt i både inn og utland.

Vi kan nå tilby to helt nye filmer for salg: «Helt vilt» en film om slakting og partering av viltkjøtt. I denne filmen følger vi viltet fra det blir skutt til det ligger ferdig partert. Vi får en utførlig innføring i alt fra flåing, mørning av kjøtt, partering av både storvilt og småvilt samt mye spennede bonusmateriale.

«Småviltjakt 2″  er en film som tar for seg jakt på en rekke småviltarter. Her får vi oppleve sjøfugljakt i storslått natur ytterst i havgapet, spennede lokkejakt på gås, vårjakt på bever, toppjakt etter tiur vinterstid og kråkejakt med hubro.

Vi fører også mange andre kvalitetsfilmer produsert av Kristoffer i tillegg til kamuflasjeutstyr og lokkefløyter for både småvilt og storvilt. Se trailere og bestill filmer her: http://www.jaktogdvd.no/butikk/k/Filmer

Årets julegavetips

Årets julegavetips

2 kommentarer til “Årets julegavetips”


  1. 1 Vestlandsjeger

    Filmene til Kristoffer er artige og lærerike, men ingenting er som å sette seg ned med en skikkelig god bok. De siste dagene har jeg neste lest ferdig Egill J Danielsen sin nye bok «Hjortejegerne – 10 jegre, 10 metoder». Dette er en innertier for oss hjortejegre. Både tekst og bilder er av ypperste kvalitet. Mange gode tips å ta med seg også!

    Les mer her:http://www.svanoy.com/Norsk_Hjortesenter

  2. 2 Espen Kirkenær

    hurra!!!! dette har jeg ventet på .

Skriv en kommentar